Serialul Lupin, un serial francez eveniment

Recent, a fost dezvaluit un trailer de la cel mai recent serial francez cu Omar Sy, Lupin. Aici omar Sy are rolul unui hot care se inspira din aventurile eroului Maurice Leblanc pentru a apara si razbuna onoarea tatalui sau. Un serial care va aparea din 8 ianuarie.

Mai mult Casa de Papel decat Sherlock, acest nou serial promite furturi de cea mai inalta calitate si disipeaza o mica neintelegere. Foiletonul lui George Kay (Killing Eve si Criminal) si François Uzan (Family Business), nu va fi o adaptare moderna a aventurilor eroului Maurice Leblanc, dupa cum am fi tentati sa credem. Foarte multa vreme, proiectul Gaumont a fost comparat cu serialul cult BBC Sherlock, care pune in scena o Londra a secolului XXI cu personajele legendare, conan Doyle, Sherlock Holmes si Dr. Watson.

In Lupin, gentlemanul hot Maurice Leblanc nu apare pe ecran, dar este eroul, sursa de inspiratie si modelul protagonistului. Interpretat de catre Omar Sy, Assane Diop a vazut cum viata sa este data peste cap in urma cu 25 de ani, cand tatal sau este arestat pentru un furt pe care nu l-a comis.

Pentru a apara deci onoarea sa si pentru a se razbuna decide sa se inspire la Arsene Lupin. Primele imagini ne prezinta Muzeul Luvru, Ioconda, un colier de diamante si faleze. Totul va avea sens insa incepand cu data de 8 ianuarie atunci cand va aparea pe Netflix prima parte a serialului.

Castingul serialului este 100% francez. Alaturi de Omar Sy mai apar in serial Nicole Garcia (« Celle que vous croyez »), Ludivine Sagnier (« The New Pope »), Antoine Gouy (« Budapest »), Shirine Boutella (« Papicha »), Hervé Pierre de la Comédie Française (« Le goût des merveilles »), Clotilde Hesme (« Chocolat ») si Soufiane Guerrab (« La vie scolaire »).

Faci un comentariu sau dai un răspuns?