Serialul Los Favoritos de Midas, noul serial spaniol de pe Netflix

Los Favoritos de Midas este un nou serial Netflix venit direct din Spania, cu un pitch misterios si care are drept inspiratie celebrul autor Jack London.

Intriga sa se desfasoara in jurul unui renumit om de afaceri, pe numele sau, Victor Genoves. Existenta sa este insa data peste cap intr-o zi, cand o misiva pe care este scrisa « los favoritos de Midas » ajunge pe mainile sale.

Acesti necunoscuti ii spun ca daca, nu va depune in contul lor 50 000 000 de euro, vor omori o persoana. In ceea ce priveste victima, acestia il asigura pe Victor ca nu o cunoaste. Nici chiar ei nu o cunosc. Si oare cat timp va dura pana cand va ceda santajului si cati oameni nevinovati vor muri pana atunci? Raspunsul il vom obtine in cele sase episoade ale acestui mini serial.

Serialul Los Favoritos de Midas este o transpunere a unei nuvele de Jack London, in Madrid, in zilele noastre. Opera celebrului autor american dateaza din anul 1906. Aici ni se prezinta destinul lui Mr. Hale, un eminent om de afaceri, potent finanicar care se afla la Chicago si care in anul 1899 primeste o scrisoare unde i se cere bani. Daca refuza, un muncitor, isi va pierde viata.

Autorii explica faptul ca misteriosul nume provine de la Midas, regele monarh blestemat care schimba ceea ce atingea in aur.

In spatele acestui serial se « ascund » Miguel Barros si Mateo Gil. Chiar daca numele l or nu va spune nimic, acestia nu sunt la prima incercare.

In ceea ce priveste actorii, vedeta este Luis Tosar din Gun City sau Miami Vice care are rolul principal. Alaturi de el joaca Guilermo Toledo, Bea Segura sau Marta Milans.

In orice caz, este un serial mai mult decat promitator!

Un comentariu la „Serialul Los Favoritos de Midas, noul serial spaniol de pe Netflix

Lasă un răspuns