Sapunul negru african folosit pentru ingrijirea pielii si a parului

Săpunul negru african este un produs natural care poate schimba ideile fiecărei persoane despre îngrijirea facială, corporală și a părului. Acest dar al naturii are o gamă largă de proprietăți utile. Este aproape 100% compus din componente din plante, astfel încât acest produs după prima utilizare îmbunătățește starea buclelor și a pielii. Acesta curăță perfect, hidratează și hrănește, se luptă împotriva imperfecțiunilor pielii și părului. 

Compoziția și utilizarea săpunului negru pentru piele, păr

Săpunul negru african este folosit cu succes în cosmetologie și chiar în medicină. Acesta poate completa îngrijirea pentru pielea cu probleme, si chiar folosit tratamentul pentru dermatită. În străinătate, acest produs natural a câștigat o mare popularitate, în timp ce consumatorii romani abia cum incep sa se familiarizeze cu o astfel de minune a naturii. Acest săpun care este facut din cenușă, diverse tipuri de uleiuri și alte componente valoroase, este considerat universal. Acesta poate fi ales în mod sigur de catre copii și adulți.

Se crede că sapunul african a fost folosit pentru piele și păr inca de pe vremea reginei Cleopatra. Baza produsului este reprezentata de plantaina. Contine cenușă obținuta după arderea bananei, coaja de copac de shea, păstăi de boabe de cacao.

La producerea ingredientului principal se toarnă apă și se filtrează și apoi se amestecă cu diverse componente. În mod tradițional, acestea sunt nucă de cocos, unt de shea, ulei de palmier, precum și ierburi și alte substanțe benefice. Uneori, compoziția sa cuprinde sare din Marea Moartă, extracte de flori. Amestecul de săpun este fiert timp de o zi, apoi lăsat câteva săptămâni.

Produsul de spălat este realizat în mod tradițional manual. Sapunul african real este fabricat în Nigeria, Gambia, Ghana. Acesta este un produs organic, în care nu există aditivi sintetici, substanțe chimice.

Cum să utilizați săpunul african în îngrijire

Fiecare componentă a săpunului organic are un efect puternic. Acest “elixir al tineretii și al sănătății” este recomandat atât pentru a elimina problemele de piele existente, a buclelor, cât și pentru a preveni apariția acestora. Acesta poate fi introdus în îngrijire în mod continuu, un remediu natural care aduce numai beneficii. Acest lucru se datorează bogăției compoziției săpunului negru din Africa:

  • Plantine – elimină petele de vârstă, reglează echilibrul de grăsime al pielii, promovează reînnoirea celulelor.
  • Uleiul de cocos – curăță bine, contribuie la o spumă stabilă.
  • Sucul de tei – conferă elasticitate pielii prin creșterea producției de colagen, albire.
  • Miere – are proprietăți antioxidante, antiseptice.
  • Unt de shea – protejează părul, pielea de efectele dăunătoare ale radiației ultraviolete.
  • Ulei de palmier – protejează împotriva factorilor de mediu adversi, reduce inflamația.
  • Glicerina vegetala – înmoaie pielea și părul.

Puteți folosi săpunul negru african atunci când faceți baie pentru a vă spăla părul sau pentru masti de curatare a fetei. Este suficient să puneți pe piele o soluție de săpun amestecată cu miere pentru câteva minute. De asemenea, puteți înmuia o bucata de săpun organic în apă fierbinte și utilizați amestecul ca un șampon. Spuma sa este usor de spalat si lasa o aroma placuta de ierburi, uleiuri esentiale.

Pentru îngrijirea părului, este mai înțelept să se utilizeze forme lichide de săpun negru e. Scruburile cu sare pot fi preparate din orice tip de produs, care sunt ușor de îndepărtat de pe scalp, față și corp. Produsul spumant natural este recomandat să se amestece cu decocturi de ierburi, pentru a spori acțiunea sa.

Reguli pentru alegerea săpunului negru pentru păr și piele

Săpunul african este hipoalergenic. Cu toate acestea, odată cu introducerea îngrijirii sale, trebuie mai întâi să testați produsul pentru a se observa daca apar alergii la acesta. Nu merită riscul dacă pielea reacționează negativ la orice componente din compoziția produsului.

Sapunul african real nu poate fi găsit întotdeauna în magazinele obișnuite. Este mai convenabil să il comandați prin Internet, dar în același timp este necesar să învățați cum să distingeți un produs de calitate de un produs fals. Trebuie să înțelegeți că substanțele naturale nu pot fi ieftine. Se caracterizează printr-o consistență ușor friabilă. Când alegeți acest produs, asigurați-vă că ați verificat compoziția componentelor. După cum s-a menționat deja, nu ar trebui ca acesta să conțină ingrediente nenaturale. Acordați atenție țării de producție.

Pentru a-și păstra proprietățile vindecătoare, este necesar să așezați produsul într-un loc uscat și răcoros. Nu il lăsați în apă sau acolo unde săpunul va intra în contact constant cu umiditatea.

Proprietățile săpunului negru african sunt impresionante! Acest produs poate sa elimine efectiv acneea, ciupercile, punctele negre, reduce cantitatea de pete de pigment. Este util în tratamentul matreții, peelingul scalpului. Spuma întărește bine buclele, făcându-le strălucitoare și voluminoase. Sapunul elimină ușor particulele moarte, îmbunătățește semnificativ tonusul feței.

Add a Comment