Tehnologie

Poco X2: ecran 120Hz și prezentare oficială

Poco X2, succesorul atat de asteptat al lui Pocophone soseste in curand. Acum independent de Xiaomi, Poco va dezvalui noul sau model in mod oficial pe data de 4 februarie 2020. Tanara marca a dezvaluit deja mai multe puncte cheie din fisa tehnica a noului sau smartphone precum ecran 120 Hz sau un senzor foto de 64mpx. Se anunta a fi un telefon din gama premium.

Intr-o postare pe Twitter, Poco a anuntat sosirea iminenta a lui Poco X2, in urma cu ceva timp evocat sub numele de Poco F2. Marca indiana va dezvalui acest nou smartphone pe data de 4 februarie in timpul unei conferinte din New Delhi, India. Pe site-ul sau web Poco a postat cateva teasere cu telefonul pentru a arata principalele noutati cu care vine.

Smartphone-ul va fi acoperit in mod vizibil acoperit cu un ecran cu o rata de refresh de 120 Hz. Marca vorbeste despre o rata de refresh extrema pentru jocuri extreme. Versiunea mobila a site-ului web infiintat pentru evenimentul precizat mai sus, precizeaza si el o rata de refresh de 120 Hz.

Nu este nicio surrpriza faptul ca Poco X2 va fi alimentat de un Snapdragon conceput de catre Qualcomm. Pentru moment nu se stie inca despre ce procesor premium este vorba. Sa fie vorba despre Snapdragon 865 ? Va devansa Poco X2 pe Xiaomi Mi 10 si se va impune drept primul smartphone de pe piata care va profita de un Snapdragon 865 ? Sa fie mai degraba vorba despre un Snapdragon 855+ special conceput pentru gaming ? Va amintim faptul ca Pocophone F1 era prevazut cu Snapdragon 845.

Oricum ar fi, SoC-uleste insotit de un sistem de racire lichid, ideal pentru sesiunile mai lungi de gaming. Acest smartphone va profita de reincarcare rapida si de o mufa jack. In ceea ce priveste domeniul foto, Poco X2 va fi echipat cu numai putin de 6 senzori foto. Aparatul foto din fata este alcatuit dintr-un aparat Sony IMX686 de 64 mpx. Pentru moment nu se stie daca Poxo X2 va intra pe piata europeana si cand se va intampla acest lucru. Vom afla mai multe lucruri despre acest subiect in 4 februarie. Vei fi interesat de acest nou Poco daca va intra pe piata europeana ? Asteptam un raspuns in acest sens in comentarii.

1 comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *