Netflix – lista filmelor si serialelor care au parasit catalogul in mai 2019

La fel ca in fiecare luna, Netflix face curatenie in catalogul sau. Drept urmare, noi iti spunem la ce seriale si filme ar trebui sa te uiti inainte sa dispara definitiv din catalog.

Elementary – 8 mai

Serialul este considerat versiunea mai moderna a lui Sherlock Holmes, celebrul detectiv este alungat din Londra din cauza problemelor sale cu alcoolul. Devine consultant pentru politia din New York. Este sustinut si ajutat de Joan Watson, o fosta chirurga care incearca sa il mentina treaz, nu il mai lasa sa puna gura pe alcool.

Modern Family – 31 mai

Prezentat sub forma unui documentar, Modern Family urmareste povestea unei familii mai putin obisnuite. Jay, tatal, s-a casatorit cu o femeie mult mai tanara decat el in timp ce Claire, fiica sa, este casnica si Mitchell, fiul sau, adopta un bebelus impreuna cu partenerul sau de viata Cameron.

The Imitation Game – 27 mai

The Imitation Game este povestea lui Alan Turing, matematician si criptolog care a inventat calculatorul modern.

Pulp Fiction – 31 mai

Trei povesti se intrepatrund in acest film amuzant si sangeros totodata. Intr-o seara, un ucigas in serie care raspunde la numele de Vincent Vega accepta sa o insoteasca pe Mia, sotia patronului sau, Marsellus Wallace. Insa seara nu se desfasoara deloc conform planului. Tipic Tarantino.

Kill Bill (Volumele 1 si 2) – 31 mai

Intr-o mica capela pierduta in mijlocul desertului din Texas, o gasca de asasini isi face aparitia cu scopul de a elimina din peisaj o multime de persoane aflate la o repetitie pentru o nunta. Mireasa, insarcinata, se trezeste patru ani mai tarziu din coma. Iesind din acest somn lung, aceasta are o singura idee in cap – sa ii gaseasca de urgenta pe asasini si sa i lucida pe Bill, conducatorul acestora.

The Artist – 31 mai

In Hollywood-ul anului 1927, George Valentin este o vedeta a filmului mut care poate fi vizionat pe Netflix si atunci cand Peppy Miller, o simpla figuranta, isi face aparitia in peisaj. Rolurile se inverseaza cand in locul filmului mut apar filmele sonore. The Artist este un film mut, in alb-negru care i-a adus realizatorului, Jean Dujardin un premiu Oscar, in 2012.

Friends

Nici serialul Friends nu va mai fi disponibil. Veste teribila deoarece acest serial are si a avut intotdeauna un numar mare de fani.

Alte filme care vor disparea din catalogul Netflix in luna mai:

-8 Miles : 8 mai

-Public Enemies : 8 mai

-ParaNorman : 8 mai

-Notorious : 10 mai

-Paranormal Activity : The Marked Ones : 13 mai

-MegaMind : 14 mai

-The Diary of a Teenage Girl : 20 mai

-Spy Kids (Volumele 1, 2 et 3) : 31 mai

Motivul este unul simplu – Netflix licentiaza filmele si serialele de la furnizori de continut si studiouri din intreaga lume. Aceste licente pot disparea la randul lor in cazul in care nu se reinnoiesc. De asemenea, pe lista filmelor care nu vor mai putea fi urmarite pe Netflix se numara si unele semnate Marvel insa momentan nu exista nicio informatie oficiala.

Tags:

Add a Comment