Merită să cumperi Allview A4 You?

De ziua mea mi-a fost adus drept cadou de la unul dintre prieteni un telefon cu android de la Allview şi-anume modelul A4 You cu 512MB Ram, 4GB spaţiu de stocare, Android 4.2 Jelly Bean şi ecran de 3.5 inch. Am acest telefon de aproximativ jumătate de an şi până în momentul de faţă nu am avut nici o problemă cu el.

În tot acest timp, reprezentând peste 6 luni, am reuşit să testez telefonul în toate domeniile la care poate fi folosit un smartphone.L-am folosit pe post de GPS cu ajutorul aplicaţiilor, am urmărit filme, am scris articole de pe el, am petrecut zeci de ore jucându-mă Subway Surfers, Bike Race şi alte nenumărate jocuri mai slabe sau mai pretenţioase şi am ajuns astfel la o concluzie sigură: acest telefon este o alegere foarte bună şi pe lângă avantajele pe care le aduce pe partea de performanţă acesta are şi un design atrăgător, pot spune, şi să nu mai zic de preţul care este o sumă pe care oricine o poate aloca unui telefon deştept entry-level.

Aşadar, pentru persoanele care îşi doresc sau au nevoie de un smart phone cu un număr nu prea mare de rami şi o tehnologie nu prea avansată atunci un Allview A4 You poate fi alegerea perfectă chiar dacă ţinând cont de specificaţiile pe care acesta le dispune, la prima vedere nu pare a fi chiar un telefon perfect.

Partea care îmi place cel mai mult este că se mişcă bine pe partea de browsing cât şi de gaming şi chiar îşi face treaba foarte bine dacă vrei să asculţi muzică de pe net cu prietenii sau să vă întreceţi la unele jocuri multiplayer de pe Android.

După toate avantajele pe care le are Allview A4 You, eu şi nu numai am ajuns la concluzia că acesta este un telefon ideal pentru persoanele care nu sunt foarte pretenţioase în ceea ce priveşte alegerea unui smart phone.

Lasă un răspuns