Holidate: un romcom amuzant, clasic și reușit cu Emma Roberts

Filmul Holidate a dat startul fimelor de Craciun pe Netflix. Si, aceasta comedie romantica realizata de catre John Whitesell, cu Emma Roberts si Luke Bracey va deschide acest sezon intr-un fel mai degraba amuzant.

Este destul de greu sa dai dovada de originalitate atunci cand vine vorba despre o comedie romantica, cam toate se inscriu in aceeasi linie. Dupa cum subliniaza acest lucru si personajul interpretat de Emma Roberts, este de ajuns sa ne uitam la afisul filmului pentru a sti cum se termina filmul. Si Holidate nu este exceptia de la regula.

Urmarim intalnirea dintre Sloane (Emma Roberts) si Jackson (Luke Bracey), doi celibatari care tocmai au avut parte de un Craciun de cosmar. Pentru a evita presiunea sufocanta a unui anturaj care nu intelege cum pot fi inca celibatari la aceasta varsta, cei doi accepta sa asiste impreuna la toate sarbatorile care urmeaza: Noul An, Sfantul Valentin, Saint Patrick, Paste, 4 iulie si Halloween, maratonul este lansat si bineinteles sentimentele se vor strecura incetul cu incetul celor doi porumbei. Povestea clasica, v-am avertizat.

Chiar daca scenariul este lipsit de originalitate, Holidate se bazeaza pe un cuplu vedeta pentru a reusi. Si ingredientul indispensabil pentru orice romcom reusit este alchimia existenta intre cele doua personaje. Este destul de greu sa nu ii indragim pe unul din ei sau chiar pe amandoi. Personajele secundare precum cel mai bun prieten al lui Jackson sau matusa nimfomana si lipsita de complexe a lui Sloane completeaza tabloul. Holidate este fara indoiala un romcom care nu uita de latura comica.

Avem si decorurile feerice de Craciun. Holidate este o comedie romantica clasica al carui final se poate prevesti cu usurinta, chiar daca abia am inceput sa ne uitam la el. Insa, farmecul cuplului principal, dialogurile savuroase si un ritm sustinut fac din acest film de Craciun, primul de pe Netflix din acest sezon, o reusita simpatica.

Lasă un răspuns