Destinatii

Top destinații turistice unde este cald tot anul

Daca sezonul rece este cel care iti cam afecteaza moralul si simti nevoia de a-ti reincarca bateriile, descopera aceste destinatii turistice unde este mereu peste 20 de grade tot anul si care se pot vizita mereu, nu doar pe timp de vara.

Goa, India. India este o tara imensa cu enorme variatii de temperatura. Pe coasta de vest a tarii, Goa, este o destinatie calduroasa intregul an chiar daca aici mai are loc si sezonul musonului.

Dubai, Emiratele Arabe Unite. Pentru a vizita Dubai pe timp de vara, trebuie sa iti placa foarte mult vara, cu caldura sa sufocanta. Intre iunie si septembrie, temperaturile sunt peste 37 de grade si jumatate. Un loc unic de descoperit, totusi.

Bora Bora, Polinezia Franceza. Doar din poze, Bora Bora este cea mai frumoasa destinatie care ne face sa visam la cele mai frumoase bungalowuri pe apa. In orice caz, aici sunt mereu temperaturi de peste 28 de grade.

Riviera Maya, Mexic. Bineinteles ca Mexicul este o destinatie ideala pentru cei care sunt in cautare de caldura si de cele mai frumoase peisaje. Iar riviera Maya este un loc foarte apreciat pentru plajele sale, si apa sa in nuante de turcoaz, dar si pentru temperaturile sale care sunt intre 27,7 si 31, 6 de grade intreg anul.

Maldive. O alta destinatie minunata care ii face pe multi turisti sa viseze. Pe langa faptul ca aici sunt peisaje aproape ireale si paradisiace, aici se regaseste un timp calduros intreg anul. De exemplu, la Male, capitala sa, temperaturile sunt intre 29, 8 si 31, 5 de grade intreg anul.

Insulele Canare. Pe coasta de vest a Africii, Insulele Canare ofera plaje si peisaje care te fac cu adevarat sa visezi. Temperatura nu se lasa nici ea mai prejos. In ianuarie este in jur de 21, 1 de grade si 28,8 grade in august.

Marrakech, Maroc. Maroc este o tara foarte mare cu o multime de diferente de temperatura in functie de locul pe care il vizitezi. Un lucru este sigura insa- nu iti va fi deloc frig. Aici, temperatura medie este de 36, 1 grade vara si nu mai coboara decat in ianuarie pana la 17,7 grade.

Insulele Fiji. Sunt cele mai paradisiace plaje care ii fac sa viseze pe foarte multi turisti. Temperatura cea mai rece a anuluu nu depaseste 26 de grade si cel mai adesea peste tot este peste 30 de grade.

1 comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *