Cele mai nebunești seriale de pe Netflix pe care trebuie să le descoperi neapărat

Arrested Development, BoJack Horseman sau The Good Place…iata cele mai nebunesti seriale de pe Netflix pe care trebuie sa le descoperi.

Uneori, nu avem nevoie de mai mult- sa ne punem pe o canapea si sa ne uitam la cele mai « crazy » seriale care ne vor face putin sa ne schimbam ideile.

Din fericire, Netflix are o multime de seriale comice in catalogul sau si exista o multime de idei pentru toate gusturile.

Arrested Development. Daca vrei sa intri in viata de zi cu zi a celei mai nebunesti familii, aici serialul Arrested Development este lucrul de care ai nevoie. Totul incepe atunci cand Michael Bluth decide sa mearga sa se instaleze in Arizona cu fiul sau de 13 ani pentru a fi cat mai departe cu putinta de familia sa bogata. Dar totul nu merge exact asa cum a fost prevazut…

Rick si Morty. Cel mai adesea, desenele animate dedicate adultilor sunt cele mai nebunesti si Rick si Morty nu fac exceptie de la regula. Urmarim aici aventurile nebunesti ale lui Rick, om de stiinta si Morty, fiul sau mai mic, care descopera cele mai frumoase aventuri inter-galactice.

BoJack Horseman. Un alt serial nebunesc, care ne duce intr-o lume unde oamenii si animalele antropomorfice traiesc in armonie. BoJack Horseman este un cal actor care a jucat intr-un sitcom in anii 1990. Vrea sa isi regaseasca celebritatea si angajeaza o autoare pentru a-i scrie autobiografia.

Umbreakable Kimmy Schmidt. In categoria « comediilor » de pe Netflix acest serial ne ofera un scenariu mai inedit. O tanara de 29 de ani tocmai a petrecut 15 ani sub un buncar cu alte 3 femei prizoniere ale unui guru care le-a facut sa creada ca a avut loc Apocalipsa. Tocmai a fost insa eliberata si se muta la New York, decisa sa descopere lumea actuala.

The Good Place. Eleanor tocmai a murit si se trezeste in biroul lui Michael, care o anunta ca este in The Good Place, adica un fel de paradis datorita actiunilor sale bune de pe pamant. Dar isi da seama repede ca a fost confundata cu altcineva…

Lasă un răspuns