Cele mai bune filme cu Robert Pattinson

Robert Pattinson, actorul din Tenet urmeaza sa joace in The Batman. Timp de mai multi ani, datorita cinematografiei independente, actorul a reusit sa isi construiasca o cariera solida, compusa din roluri speciale.

Cosmopolis (2012)
Cu Cosmopolis, Robert Pattinson renunta la filmele melodramatice precum Remember Me si reuseste sa obtina rolul principal. In aceasta adaptare a romanului lui Don DeLillo, actorul interpreteaza rolul lui Erin Packer, un multimiliardar care asista la prabusirea capitalismului.

The Rover (2014)
Al doilea lung-metraj al lui David Michod, The Rover este un film post-apocaliptic al carui actiune are loc in desertul Australian, situat undeva intre Mad Max si Wake in Fright. Intr-o lume in care civilizatia occidentala este pe cale de disparitie, Eric, un vagabond singuratic pierde ultimul lucru pe care il mai detine atunci cand o gasca ii fura masina. Dupa ce reuseste sa captureze unul din ei, pe naivul Rey, Robbert Pattinson se lanseaza in urmarirea restului gastii pentru a se razbuna.

The Lost City of Z (2016)
In 1906, Societatea geografica regala din Anglia ii propune arheologului Percy Fawcett sa plece in Amazonia cu scopul de a cartografia granitele dintre Brazilia si Bolivia. Reintors in Anglia, Fawcett devine obsedat de un oras pierdut pe care l-a botezat Z pe hartile sale.

Good Time (2017)
Fratele mai mare dintr-o familie destul de numeroasa are grija de unul din fratii sai care sufera de un handicap mental insa nu se descurca prea bine. Scena finala este pur si simplu sublim si scufunda spectatorul intr-un New York periculos si superb totodata.

High Life (2016)
Un grup de infractori este trimis intr-o misiune speciala, tocmai in spatiu…misiunea lor este aceea de a gasi o sursa alternativa de energie. In acelasi timp, o parte din acesti infractori accepta sa devina subiectii unui experiment de reproducere umana. Printre cei aflati la bordul navei spatiale se afla si Monte, un tanar mai special…

Lasă un răspuns