Cele mai bune filme ale lui Leonardo DiCaprio disponibile pe Netflix

Atunci cand ne uitam putin la biografia lui Leonardo DiCaprio, este foarte dificil sa nu ne lasam sedusi de interpretarea sa si sa nu ne uitam intr-un week-end la toate filmele sale. Din fericire pe Netflix poti descoperi foarte usor cele mai bune filme ale sale.

Shutter Island. Realizat de Martin Scorsese, acest film lung-metraj ne duce inapoi in anul 1954 unde Leonardo este Teddy Daniels un agent de politie care este trimis intr-un spital pshiatric, unde sunt inchisi criminali periculosi.

Alaturi de coechipierul sau, Chuck Ale trebuie sa ancheteze misterioasa disparitie a unei paciente care nu a lasat nimic in urma sa, decat o foaie de hartie unde se pot citi unele cifre si litere. Shutter Island este fara doar si poate cea mai buna de pe platforma.

The Revenant. Dupa 26 ani de cariera, acest film este cel care i-a permis sa primeasca faimoasa statueta Oscar. The Revenant este un film care ne duce intr-o America salbatica unde Hugh Glass este lasat sa moara dupa ce este atacat de un urs. Animat de iubirea pentru sotie si fiica, acesta porneste intr-o calatorie spectaculoasa de peste 300 de km pe urmele celui care l-a tradat.

Django Unchained. Atunci cand Leonardo DiCaprio si Tarantino fac echipa, rezultatul este unul spectaculos. La doi ani inainte de Razboiul de Secesiune acest film ne spune povestea lui Dr King Schultz care achizitioneaza sclavul Django caruia ii promite libertatea daca il va ajuta in misiunile sale.

Inception. Aici ni se spune povestea lui Dom Cobb, specializat in extragerea de idei pretioase si de secrete ascunse in subconstient. Acesta vrea insa sa implanteze o idee in mintea competitorului clientului sau. Cobb trebuie sa il convinga pe mostenitorul lui Fischer, Robert, sa desfiinteze compania tatalui sau.

Lasă un răspuns