Alicia Vikander va juca și în Tomb Raider 2

Datorita marilor incasari ale primului film Tomb Rider, producatorii ne pregatesc un al doilea film. Se pare ca cei care s-au ocupat de primul film, au dat deja unda verde producerii sequel-ului in Statele Unite. Compania producatoare are astfel in vedere producerea continuarii primului film, iar oamenii sunt incantati de acest lucru.

Desi incasarile primului film Tomb Raider lansat in anul 2018 nu s-au ridicat la asteptarile producatorilor, iar sansele pareau ca sunt destul de mici pentru a continua, se pare ca Lara Croft va reveni totusi in cel de-al doilea film, iar in rolul principal va fui Alicia Vikander. Potrivit atat Warner Bros, cat si MGM, o noua scenarista a peliculei a aparut, aceasta fiind Amy Jump. Numele scenaristei se leaga de filmele High Rose, dar si Free Fire. Fiind regizat de catre Roar Uthaug,. Primul film Tomb Raider a avut incasari destul de mici, de 294 de milioane de dolari, bugetul productiei fiind de 94 de milioane de dolari.

Cei de la GK Films au dorit sa continue si cu un sequel al acestui film datorita incasarilor mari care au fost obtinute in afara Statelor Unite. Alicia Vikander a fost apreciata pentru modul cum a interpretat-o pe Lara. Cu toate acestea, multi au considerat faptul ca pelicula nu s-a ridicat totusi la asteptarile lor, dar si la asteptarile unui film de actiune. Actrita este castigatoarea unui Oscar pentru rol secunddar in The Danshi Girl. Ea va aparea in rolul tinerei Gloria Steinem in The Glorias. Actrita mai este recunoscuta si pentru alte roluri ea fiind indragita pentru faptul ca reuseste sa scoata foarte bine in evidenta personajele pe care le joaca.

In ceea ce priveste incasarile asteptate ale acestui film producatorii au in vedere sa creeze un film care va fi si pe placul celor din Stateele Unite. Un astfel de film ar trebui sa atraga un numar mai mare de persoane la cinema, iar acest lucru nu este exclus de producatori. Nu se stiu inca multe detalii cu privire la o posibila data de lansare a acestui film. Avand in vedere faptul ca filmul este deocamdata la stadiul de idee, toate aceste detalii nu sunt insa cunoscute. Va mai trece o perioada de timp pana cand vor mai aparea detalii cu privire la acest film. Pana atunci insa ramane de vazut care va fi directia pe care o vor lua producatorii in ceea ce priveste acest film.

Add a Comment